9 september 2016

Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten makenU wilt een promotiefilm te laten maken? Avenzo is een video editing bedrijf uit Lelystad dat gespecialiseerd is in video en foto. U bent bij Avenzo dan ook aan het juiste adres voor het laten maken van een goede en vooral unieke promotiefilm. Bij Avenzo bent u gegarandeerd van een promotiefilm die volledig naar uw ideeën en wensen en van een hoge kwaliteit is. Of het nu gaat om een promotiefilm voor een evenement of uw bedrijfsactiviteiten, wij denken met u mee om tot een succesvolle promotiefilm te komen.

Avenzo heeft veel ervaring op het gebied van het maken van promotiefilms, maar daarnaast kunt u bij Avenzo ook terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Video editing
  • Bedrijfsfilms
  • Graphics video’s
  • Motion graphics
  • Event coverage
  • 360 graden video & foto

Wanneer is een promotiefilm succesvol?

Een promotiefilm is in onze ogen succesvol wanneer het doel van de video wordt behaald. Het doel van een promotiefilm kan uiteraard zeer divers zijn. Zo kan het doel van een promotiefilm bijvoorbeeld zijn dat er nieuwe klanten worden geworven, uw product of dienst duidelijk wordt vertaald in de video of het genereren van leads voor bijvoorbeeld uw evenement. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor het laten maken van een promotiefilm? Neem dan direct contact met ons op voor een gepast advies op maat en informatie over onze werkwijze. Uw promotiefilm laten maken doet u bij Avenzo!

   Contact opnemen