9 september 2016

Motion graphics

Motion graphicsWelkom op de website van Avenzo, een videobewerkingsbedrijf uit Lelystad. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor motion graphics dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken al jaren professionele motion graphics voor bedrijven en dat met veel succes. Motion graphics (ook wel explanimation of uitleganimatie genoemd) is een vak apart waarvan nog weleens gezegd word dat iedereen dit wel zou kunnen. Het tegendeel is echter waar. Voor het maken van goede, professionele video’s is toch echt wat kennis en ervaring voor nodig. Motion graphics zijn animatiefilmpjes die bijvoorbeeld uw bedrijfsactiviteiten op een beknopte en leuke manier weergeven. Een professionele motion graphics designer heeft de volgende skills nodig om een goede film te maken:

  • Graphic designer skills
  • Film skills
  • Camera skills
  • Technische skills
  • Software skills

Avenzo heeft al deze skills in huis om tot een succesvol en professioneel resultaat te komen.

Waar kan ik mijn motion graphics voor gebruiken?

Wanneer u van plan bent een motion graphics te laten maken, dan bent u hoogstwaarschijnlijk bezig met online marketing. Motion graphics worden namelijk veel ingezet bij online marketing campagnes. Zo worden motion graphics video’s veel ingezet voor videomarketing, waar deze dan ook zeer geschikt voor zijn. Met deze video kunt u namelijk goed diensten en/of producten omschrijven en onder de aandacht brengen. Zo worden de video’s veel ingezet bij videomarketing op bijvoorbeeld YouTube en Vimeo.

Bent u benieuwd of Avenzo uw ideeën kan omzetten in een professionele video? Neem dan direct contact op met ons voor een advies op maat.

   Contact opnemen